Webwinkel-Keurmerken.nl
Kies het juiste webwinkel keurmerk voor jouw webwinkel
Menu

Webshop Keurmerk start samenwerking met Kiyoh

Steeds meer webwinkel keurmerken bieden ook klantbeoordelingen. Webshop Keurmerk volgt dan ook deze trend met hun samenwerking met Kiyoh (onderdeel van DTG). Net als het Thuiswinkel Waarborg kunnen leden van het Webshop Keurmerk dus via een (uitgekleed) Kiyoh pakket klantbeoordelingen verzamelen.

Gratis beperkte variant

Er is een gratis variant voor leden, deze is echter wel erg beperkt. De beperkingen zitten hem vooral in het aantal uitnodigingen per jaar en het ontbreken van de Google Adwords integratie. Zo kun je slechts 100 uitnodigingen per jaar versturen, dat zijn er circa 8 per maand. Hiermee is het pakket enkel geschikt voor de erg kleine webwinkels.

Tevens is er geen Google Adwords integratie. Er komen dus geen gele sterren in de betaalde Google resultaten terecht.

  • Slechts 100 uitnodigingen per jaar
  • Geen Google Adwords integratie
Samenwerking tussen Keurmerk.info en review verzamelaar Kiyoh

Samenwerking tussen Keurmerk.info en review verzamelaar Kiyoh

Normale prijs uitgebreide variant

Wil je echter meer uitnodigingen en Google Adwords integratie. Dan is dat mogelijk. Echter zijn dan wel de normale Kiyoh tarieven van toepassing. Dit houdt in dat een pakket met 150 uitnodigingen per maand begint bij 15,90 per maand. Contracten worden hierbij per jaar aangegaan.

Reviews steeds belangrijker

De trend geeft wel aan dat reviews steeds meer een wezenlijk onderdeel van een keurmerk gaan uitmaken. Zo begon WebwinkelKeur in 2010 al met een eigen klantbeoordelingen tool. In januari 2014 introduceerde ook Thuiswinkel hun review pakket in samenwerking met Kiyoh. Dit jaar volgen zowel het Webshop Keurmerk en Q-shops. Hiermee bieden nu alle belangrijke keurmerken een optie voor reviews aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *