Webwinkel-Keurmerken.nl
Kies het juiste webwinkel keurmerk voor jouw webwinkel
Menu
8 september 2016

Vergelijking Webwinkel Keurmerken

Een webwinkel keurmerk zorgt voor extra vertrouwen in jouw webwinkel. Welk keurmerk is echter het meest geschikt voor jou? In dit overzicht tonen we de meest populaire keurmerken. Dit overzicht is samengesteld op basis van prijs en mogelijkheden.

Geschillen Commissie? Klantbeoordelingen Europees keurmerk Meertalige klantbeoordelingen Aantal aangesloten webwinkels (+/-) Prijs per jaar
Stichting WebwinkelKeur Ja Ja Ja Ja 5.100 107,40
Webshop Keurmerk Ja Zie toelichting Ja Nee 5.300 €195,-
qshops Ja Ja Nee Nee 1.200 Vanaf 288,-
Thuiswinkel Waarborg Ja Zie toelichting Ja Nee 2.200 Vanaf 615,-
Zie toelichting Account via Kiyoh beperkt tot 100 uitnodigingen per jaar ZONDER Google Adwords integratie
Kiyoh account MET Google Adwords integratie en 150 uitnodigingen per maand kost 15,90 per maand extra.
Zie toelichting Thuiswinkel Reviews afneembaar voor €12,50 per maand voor 150 uitnodigingen, mogelijk gemaakt door Kiyoh

De keuze voor bovenstaande keurmerken is tot stand gekomen op basis van aantal leden. Andere aanbieders hadden deze informatie niet beschikbaar en/of waren te klein om in het overzicht opgenomen te worden. Tevens was de kwaliteit en/of bekendheid van diverse keurmerken twijfelachtig. Trustedshops is niet opgenomen in het overzicht, omdat deze niet bekend maakt hoeveel webwinkels in Nederland actief zijn.

We doen ons beste deze informatie actueel te houden, mocht informatie niet kloppen, neem dan gerust contact met ons op. We zorgen dan zo snel mogelijk voor een rectificatie.

Is een duurder keurmerk beter? Een duurder keurmerk is niet per definitie beter. Lees hier meer over de verschillende kosten van webshop keurmerken.

Vergelijk op basis van mogelijkheden

Het vergelijken van keurmerken kan complex zijn, doordat het aanbod erg verschilt. De verschillen zijn echter niet direct duidelijk. Lees daarom ook onze vergelijking op basis van mogelijkheden.