Webwinkel-Keurmerken.nl
Kies het juiste webwinkel keurmerk voor jouw webwinkel
Menu

Stichting WebwinkelKeur

Stichting WebwinkelKeur is een non-profit keurmerk dat niet enkel op juridische punten controleert, maar ook de klantenservice van een webwinkel meetelt. Het keurmerk doet dit door gebruik te maken van mysteryshoppers en klantervaringen. Door constant te blijven vernieuwen biedt het keurmerk meerwaarde bovenop traditionele keurmerken.

Aantal leden
Het WebwinkelKeur is relatief jong (opgericht 2010), maar heeft in de korte levensduur toch veel leden aan zich weten te binden, met meer dan 3800 aangesloten webwinkels is de bekendheid dan ook groot en neemt dit keurmerk een tweede plaats in.

Keurmerk + Klantbeoordelingen
Het absolute unieke aan dit keurmerk is de combinatie van certificering met een klantervaringen systeem. Zo biedt het keurmerk de opties van ervaring systemen als The Feedback Company, KiyOh, ekomi, en Trustpilot. Hierbij ligt de focus niet alleen op juridische een keuring, maar ook een controle middels klanttevredenheid. Iets wat bij andere keurmerken vaak niet gecontroleerd wordt, maar voor consumenten erg belangrijk is.

Innovatie
Het WebwinkelKeur profileert zichzelf graag middels innovaties. Zo is het keurmerk logo interactief en geen statische afbeelding en hoeven consumenten de webwinkel niet te verlaten om het keurmerk te controleren en/of klantbeoordelingen te lezen. Dit zorgt voor een hogere conversie in vergelijking tot consumenten die de webwinkel verlaten om deze zaken te controleren.

Kosten
Het WebwinkelKeur is echt gericht op het MKB. Dit getuigt ook de prijsstelling van €7,- per maand. Een uitgebreider lidmaatschap is ook mogelijk, hiervoor bedragen de kosten €12,- per maand. Een internationale variant is daarnaast beschikbaar voor €19,95 per maand met ondersteuning voor Duits, Engels, Frans en Spaans. Tevens krijg je bij dit pakket een Europees erkend keurmerk. Voor genoemde tarieven kun je tot 5 webwinkels aanmelden zonder extra kosten.

Meer informatie?
Meer informatie is te vinden op de website van WebwinkelKeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *