Webwinkel-Keurmerken.nl
Kies het juiste webwinkel keurmerk voor jouw webwinkel
Menu

Qshops Keurmerk

Qshops keurmerk is samen met thuiswinkel waarborg en webshop keurmerk één van de bekendere keurmerken voor webwinkels. Het keurmerk wordt verzorgd door de stichting Qshops keurmerk. Ruim 1200 webwinkels voeren het Qshops keurmerk.

Om het keurmerk te mogen voeren dienen leden 24,95 euro per maand te betalen. Per lidmaatschap kunnen 5 webwinkels aangemeld worden. Aan een keuring van een webwinkel zijn geen kosten verbonden.

Als lid worden alle aangemelde webwinkels weergeven op de site van Qshops. Hierbij worden bedrijfsgegevens vermeld zoals adres, KvK, BTW en aantal medewerkers. Daarnaast staat er ook een link naar de desbetreffende webwinkel. Voor consumenten bied Qshops een geschillencommissie om mogelijke problemen met leden op te lossen.

Leden kunnen er ook voor kiezen om business partner van Qshops te worden. Hiermee krijgt het lid de mogelijkheid om collectieve aanbiedingen te doen aan leden van Qshops. Daarnaast mag de business partner een logo voeren dat toont dat je business partner bent.

Voor 24,95 krijg je een keurmerk dat aangesloten leden controleert op de gevoerde gedragscode en daarnaast een geschillencommissie bied voor consumenten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *