Webwinkel-Keurmerken.nl
Kies het juiste webwinkel keurmerk voor jouw webwinkel
Menu
8 september 2016

Over ons

De laatste jaren is er een wildgroei aan webwinkel keurmerken op het internet. Zelfs als keurmerk eigenaar is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Er zijn veel goudzoekers in omloop en veel keurmerken proberen mee te liften op elkaars naam. Vandaar dat we wat meer duidelijkheid willen verschaffen in deze keurmerken wereld.

Middels deze site willen we graag winkeliers informeren welke meerwaarde welk keurmerk heeft. Dit proberen we zo onafhankelijk mogelijk te doen, echter willen we wel duidelijk laten blijken dat dit initiatief opgezet is vanuit Stichting WebwinkelKeur. Wij hebben dan ook een eigen gekleurde visie rondom de voordelen van elk keurmerk. Als Stichting hebben we als doel het veilig winkelen op het internet te bevorderen, als u als winkelier dit doel ook kunt bereiken met een ander keurmerk dan zijn ook wij tevreden.

Tevens kunt u als bezoeker uw persoonlijke ervaringen met de webwinkel keurmerken achter laten. Zo ontstaat er een objectiever beeld dan wij zelf kunnen geven.